Om oss

 

Innmelding og utmelding:

Dette gjør du selv på våre nett sider. kr 10 pr dag ut inneværende mnd, adm kr 199 og medlemskort kr 99. Den påfølgende mnd blir sendt deg som sms med betalingsinfo rett etter innmelding. Betal så denne i nettbanken din, og du kan starte trening dagen etter. Du må hente adgangskortet ditt første gang innenfor betjent åpningstid. Du blir trukket på konto den 20 hver mnd, for den neste mnd. Ønsker du å si opp din avtale sender du en oppsigelse på Post@KraftTrening.no innen den 7, så rekker vi å stoppe trekket den 20. Du har da betalt for å trene ut den mnd du har sagt opp i.

Prøvetime:

Vi har 30 dagers 100% bli fornøyd garanti, og derfor ikke prøvetime. Ønsker du å prøve oss melder du deg inn på vanlig måte. Så kan du bruke senteret så mye du orker i 4 uker. Skulle du ikke ønske å fortsette sender du en oppsigelse på Post@KraftTrening.no Du får alle pengene tilbake, betingelsesløst i løpet 7 virkedager. Med andre ord, vi har opptil 30 "prøvetimer". Vi tror du har et bedre grunnlag til å ta en besluttning etter å ha trent hos oss i 4 uker, enn om du hadde fått en prøvetime.

Musikk:

Synes du det er mye dårlig musikk på treninssenterne? Det synes alle andre også. Vi har alle ulik smak, og senterne forsøker å gjøre alle glade og spiller variert musikk. Resultatet er at ingen er fornøyde. Vi har derfor valgt å droppe musikk da de fleste som bryr seg om musikk har med egen.

Frys av medlemsskap:

Vi gjør alt vi kan for å holde prisene nede, også på administrasjon. Derfor har vi ikke mulighet til å fryse medlemsskapet. Får du ikke, eller ønsker du ikke å trene i en periode og ikke ønsker å betale må du si opp medlemskapet ditt på vanlig måte. Vi gjør oppmerksom på at om man ønsker å starte opp igjen må adm på nytt betales, og man starter på nytt med kr 299 pr mnd.

Sentere er ubemannet.

Det vil være pt på sentere når den har kunder. Ønsker du veiledning, program oppsett, pt time eller annen bistand, ta kontakt med oss på Post@KraftTrening.no Skulle det være noen på senteret som ikke har "personlig trener" på rygg og bryst, kan de ikke hjelpe deg med treningen din. Vi setter kvalitet og sikkerhet for våre medlemmer høyt, og tillater derfor kun setifisert Pt å gi råd eller vise maskiner.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettsted levert av ibooking.no.