Våre kundefordeler

Ingen bindingstid

Vi tror på 100% frihet til å melde seg ut uten kostnader og lang ventetid. Ønsker du å avslutte ditt medlemskap Sender du oss en epost til Post@KraftTrening.no før den 7 i mnd, så blir du ikke trukket for påfølgende mnd. Du blir ikke trukket for påfølgende mnd og kortet ditt blir automatisk sperret den 1. Med andre ord, ingen slitsomme selgere som prøver å overtale det til å bli værende. Ditt valg!

Ubemannet senter - Tren når du selv ønsker

Det vil være Personlig Trener på senteret når den har kunder. Ønsker du veiledning, program oppsett, PT time eller annen bistand, ta kontakt med oss på Post@KraftTrening.no Skulle det være noen på senteret som ikke har "personlig trener" på rygg og bryst, kan de ikke hjelpe deg med treningen din. Vi setter kvalitet og sikkerhet for våre medlemmer høyt, og tillater derfor kun sertifisert PT å gi råd eller vise maskiner.

Enkel inn- og utmelding

Innmelding gjør du enkelt ved å trykke på knappen under. Du betaler kr 10 pr dag ut inneværende mnd, administrasjon kr 199 og medlemskort kr 99 (Innmeldingsavgift). Den påfølgende mnd blir sendt deg som sms med betalings-info rett etter innmelding. Betal så denne i nettbanken din, og du kan starte trening dagen etter. Du må hente adgangskortet ditt første gang innenfor betjent åpningstid. Du blir trukket på konto den 20 hver mnd, for den neste mnd. Ønsker du å si opp din avtale sender du en oppsigelse på Post@KraftTrening.no innen den 7, så rekker vi å stoppe trekket den 20. Du har da betalt for å trene ut den mnd du har sagt opp i.

Mistet inngangsbrikke

Hvis du opplever å miste inngangsbrikken din, må du betale 99,- for ny brikke. Du blir belastet på neste faktura etter du har hentet ny brikke i bemannet tid. Du får ikke refundert beløpet tilbake ved utmelding.Bli medlem

Kraft Trening

Finn medlemskapet som passer for deg!

Bli medlem